duminică, 21 septembrie 2014

LIKE PENTRU COMPETITIA SUPERBOLG 2014!



incepe-toamna-creativa-pentru-bloggeri-in-competitia-superblog-2014

Asa cum v-am obisnuit deja va scriu din nou! De data aceasta nu va aduc informatii cu privire la sanatate, conflicte paramilitare, patriotism si altele ci va informez cu privire la o competitie de blogerism unde puteti sa va etalati taletenele de mari blogeri!

             Competitia SUPER BLOG 2014, aflata la a IX-a editie, se va desfasura in intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2014 si este sustinuta de companiile Toyota, Farmec, Delaco, MarketOnline.ro, Komunomo, Colop, Total Pro Beauty, MediaDOT.ro, Paper Plus, Editura ALL, CND Turism – Vacante Speciale, Vila Alpin*** Straja.
Daca am reusit sa va conving  aici aveti sansa de a deveni mai cunoscuti atat voi cat si cei carora le dedicati timpul dvs pretios!

3 comentarii:

  1. Bun venit in SuperBlog!
    Iti multumim pentru inscrierea in competitie si te anuntam ca miercuri, 1 octombrie, te asteptam cu prima proba.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

    In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

    Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

    Te asteptam sa te inscrii !

    Multumim !

    Bitu Mihai,
    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere
  3. Prolifică ziua de 21 septembrie, cu 21 de postări într-o singura zi... hmmm...

    RăspundețiȘtergere