joi, 20 august 2015

SUMMER BLACK WEEK LA LENJERII DE PAT OUTLET

Lenjeria de pat este extrem de importanta pentru a-ti asigura un somn de calitate. Cum iti asterni, asa dormi spune o vorba romaneasca. Si o putem lua si la propriu, nu doar la figurat. Asa ca, atunci cand ne alegem lenjeria de pat, trebuie sa o facem cu mare atentie. O lenjerie de pat trebuie sa te satisfaca, in primul rand din punct de vedere al calitatii, apoi sa fie ok si din punct de vedere estetic si, nu in ultimul rand, sa fie la pret bun. Raportul calitate pret este intotdeauna extrem de important asa ca am sa va povestesc despre un site cu lenjerii de pat foarte frumoase la preturi foarte bune. Gasesti aici lenjerii din bumbac, lenjerii 3D, lenjerii 3D Alegria, lenjerii 5D, lenjerii din bumbac satinat, lenjerii Pucioasa, lenjerii Jaquard, lenjerii cu dantela etc. Eu am gasit cateva lenjerii de pat din categoria lenjerii 3D care cu siguranta vor schimba aspectul dormitorului nostru si care cred ca vor fi pe placul sotiei mele. 

Lenjeriile de pat 3D sunt realizate prin tehnologia de ultima ora tilizata la vopsire si ofera un plus de confort ;i sensibilitate la atingere. Sunt o multitudine de modele fie cu design floral, fie cu animale, fie cu orase, extrem de frumoase si moderne. Culorile sunt rezistente in timp si lenjeriile fiind confectionate din materiale de calitate nu intra la apa.


Fiind mereu atent la bugetul familiei m-a incantat pretul si am ramas suprins placut de promotiile 1 + 1 gratuit.  Asta inseamna ca voi cumpara o lenjerie si a doua o voi primi GRATUIT! Comanda se face foarte usor. Intri pe site, iti alegi lenjeriile pe care le doresti, le adaugi in cosul de cumparaturi de pe butonul CUMPARA. Este important ca lenjeriile pe care le alegi la promotia 1 + 1 GRATUIT sa fie din aceeasi categorie (lenjerii 3D, lenjerii 5D etc). Iar in aceasta perioada daca iti faci cumparaturile pe acest site intri in tragerea la sorti si poti castiga o excursie la Paris. 

Am preluat leapsa de la Durus Octavia cu blogul http://durusoctavia.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu