marți, 21 martie 2017

Prima #mancarecunotificare! De la Caroli!

     Nu stiu daca stiati si, nici macar nu stiu daca ma veti crede, insa eticheta este la fel de importanta ca si produsul pe care il cumparati! Eticheta este cea care iti furnizeaza informatiile principale despre produsul pe care il vei avea ulterior pe masa ta. Pe eticheta gasesti informatii vitale precum componenta produsului (asa poti sa iti dai seama daca este un produs sanatos sau mai putin sanatos), cine a fabricat produsul, data expirarii (asa te asiguri ca vei pune in farfurie doar produse in termenul de valabilitate) si, mai nou, multumita celor de la Caroli, informatii privind temperatura optima de pastrare a produsului respectiv. 
     O eticheta care sa ofere informatii despre temperatura optima de pastrare a produsului este cu siguranta o inovatie (multi dintre noi nici nu stiam ca exista asa ceva). Cum arata o astfel de eticheta si ce face ea? Este eticheta inventata de cei de la Caroli si este speciala, inteligenta deoarece are carolimetru termic

carolimetru-termic-servetel

      Cum functioneaza o astfel de eticheta inteligenta? Foarte simplu! Daca temperatura este intre 2 si 8 grade  inseamna ca temperatura de pastrare a produselor Caroli este cea optima si pe eticheta veti avea culoarea verde. Daca insa temperatura va creste peste 8 grade Celsius culoarea se va schimba in galben ceea ce insemana ca trebuie sa luati masuri pentru ca produsele Caroli sa fie pastrate in cele mai bune conditii si sa evitati astfel riscul de alterare si de eventuale toxinfectii alimentare. Simplu ca buna ziua, nu? 
      Salut aceasta idee a celor de la Caroli, ii apreciez pentru grija lor fata de consumatori si aplaud aceasta inventie #mancarecu notificare! O bila alba pentru Caroli, un plus pentru sanatatea noastra a tuturor! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu