duminică, 21 septembrie 2014

Operatiunea Primavara Americana – 16 Mai 2014


Operatiunea Primavara Americana – 16 Mai 2014




Americanii s-au saturat de coruptie, minciuna, manipulare, si pierderea idealurilor si libertatilor pe baza carora s-a infiintat federatia SUA. Cetateni din toate paturile sociale fac apel pe retelele de pe internet sa se adune in numar cat mai mare non-violent, fara arme, dar hotarati ca incepand din 16 Mai, in Washington DC, sa ceara demiterea guvernului tiranic federal si dizolvarea Congresului. Este o actiune indrazneata si foarte responsabila din partea cetatenilor.

Facand o paralela la Romania, suntem in aceeasi situatie. Daca nu urmam exemplul americanilor, aceasta tara nu va mai exista, decat pe harta. Sa dea Dumnezeu ca actiunea poporului american sa fie de succes, aceasta sa fie un exemplu incurajator si apoi si alte natiuni sa urmeze exemplul, inclusiv Romania.


Noi poporul nu trebuie sa mai acceptam in fruntea destinelor natiunii toti analfabetii, interlopii si persoane profund imorale si cu interese obscure personale. Americanii au hotarat sa o faca! Nu exista drum de intoarcere, cu orice riscuri. Trebuie sa ne luam soarta in propriile maini si sa ne-o hotaram singuri !

Un colonel in retragere al SUA face apel catre toti americanii ca in 16 Mai sa vina in numar cat mai mare in Washington DC pentru a doua Revolutie Americana, in Romania cand ??!!

,,Catre : Patrioti ( negri, albi, galbeni, roscati, sateni, barbati, femei, civili, militari, camionagii, motociclisti, militii, veterani, batrani sau tineri, fiecare american care iubeste libertatea )

Misiune: 

Restaurarea unui guvern constituțional si a statului de drept, libertatea  ,,poporului, de către popor, pentru popor" de la conducerea despotica și tiranica a guvernului federal.

Ipoteze:

Milioane de americani vor participa.
Veterani americani și patrioți sunt mobilizati si chemati pentru a pune capăt tiraniei, fărădelegii, și incalcarii Constituției Statelor Unite.
Guvernul nu este ținta, acesta este un sunet; conducerea corupta și criminala trebuie să fie înlocuita.
Cei de la putere ar putea folosi forța împotriva patrioților neînarmați, pașnici, care își exercită drepturile lor constituționale.
Patriotii ar putea fi lezati, dar nu este de așteptat asta.
Nu există nici o speranță data azi de tehnologia secretului, prin efort comun nu mai vrem secrete.



Conceptul operatiunilor:

Faza 1 - Milioane de oameni pe teren, mai mult de zece milioane, patrioți care se vor reuni într-un mod pașnic, non-violent, neînarmat fizic (Spiritual / constituțional armat), afișarea de loialitate neabătută fata de Constituția Statelor Unite și împotriva conducerii guvernului în exercițiu, în Washington DC, cu misiunea de a-l înlocui cu o conducere care respectă legea. Mergeti fara a privi înapoi, statornic în misiune.

Faza 2 -  Un milion sau mai mult de 10 milioane trebuie să fie pregătiti pentru a rămâne în DC, atâta timp cât este nevoie pentru ca Obama, Biden, Reid, McConnell, Boehner, Pelosi, și procurorul general Holder sa fie îndepărtati din funcții.
În concordanță cu Constituția Statelor Unite, după cum este necesar, Congresul SUA va lua măsuri adecvate, va executa o legislație adecvată sa ocupe posturile vacante, sau state din SUA vor numi înlocuitori pentru posturile vacante în concordanță cu cerințele constituționale stabilite.

Faza 3 - Cei cu principiile West, Cruz, Dr. Ben Carson, Lee, DeMint, Paul, Gov Walker, Sessions, Gowdy, Jordan, ar trebui să cuprindă un tribunal care sa-și asume poziții de autoritate de a convoca investigații, recomanda acuzații corespunzătoare împotriva politicienilor și angajatilor guvernamentali la noul procuror general numit de noul președinte.
  
*Toate actiunile fazelor 2 si 3 vor fi consecvente cu Constitutia SUA
Data operatiunii Primavara Americana de incepere a curatarii tiraniei si coruptiei este 16 Mai 2014

Suntem dincolo de punctul fără întoarcere, acesta trebuie să avanseze cu un efort unitar de a salva națiunea noastră, deoarece nu există nici o altă opțiune. Cerem, pledând cu tine, și orice alte persoane care dispun de resurse, voci naționale, liste de e-mail, blog-uri, FB, Twitter, de a apela pentru o actiune non-violenta Primavara Americana la 16 mai 2014, în Washington DC. Trebuie sa apelam la zeci de milioane de patrioți americani să vină și să rămână în Washington DC, pentru a opri Casa Albă și Congresul de la distrugerea totală a Statelor Unite. Este acum ori niciodată. Dumnezeu să ne ajute.

…legea regulilor naturii. Atunci când unii ocupanti de la Casa Alba, Congres sau elemente din afara Americii devin lacomi si-si dezvolta doar propriile interese, este în pericol existența noastră, libertatea noastră, Constituția noastră, resursele noastre de viață, America noastra si atunci vom lupta din nou pentru a distruge amenințarea și nu este nimic imoral sau ilegal in asta. Atunci când guvernul devine fără de lege, "noi oamenii" nu mai suntem obligați să urmam guvernul ...... nu există nici o lege, atunci când forurile guvernamentale fac alegeri în scopuri politice sau agenda personală. În acest moment, guvernul se desfășoară ca o entitate fără de lege ......
O rață nu poate fi transformata într-o vulpe; un elefant nu poate fi transformat într-un purice; legile naturii nu permit asta.

De asemenea, o națiune hirotonita și principială cu legile naturii, suverana, libera, cu libertate pentru toți, nu poate deveni în mod natural o națiune ghidata de redevente, decrete, tiranie, elita si criminali condusi de interese proprii. Prima s-a dovedit de dorit, aceasta din urmă s-a dovedit a fi durere umană.
SUA, imbratisand minciuna sunt in pragul distrugerii, destramarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu