duminică, 21 septembrie 2014


oni de pasare, puroi de animale!

ce contin vaccinurile acestea sunt facute si la ceea ce suntem noi insine expusi. Deci, ce sunt exact vaccinarile?
In general vorbind, vaccinurile sunt injectii care incearca sa confere imunitate impotriva unei boli specifice. Sistemele noastre de aparare, anti-corpii sunt stimulate atunci cand versiuni atenuate de bacterii sau virusuri sunt injectate in sistemul nostru.
Vaccinurile bacteriene sunt cultivate in vase petri, dar vaccinurile virale vii necesita o gazda vie.  Descoperirile medicale recente au largit sfera a ceea ce “gazda vie” inseamna de fapt http://www.nae.edu/Publications.
Edward Jenner, creditat cu descoperirea vaccinului pentru variola, a observat ca vacaresele care au fost infectate cu variola taurinelor, deveneau imune la variola. Prima “inoculare” a sa a fost completata prin injectarea unui copil de 8 ani cu puroi din leziunile de la o vacareasa infectata cu variola taurinelor http://www.experiment-resources.com/who-invented-vaccination.html.

Vaccinurile din ziua de azi

Tragic, chiar si cu toate progresele facute in medicina moderna, pregatirea vaccinarilor s-a inrautatit.Vaccinari originale au fost inventate, folosind materia infectata de la o fiinta umana si introducerea ei in organismul alteia.
Problemele au inceput o data ce animalele au inceput sa fie utilizate ca gazde. Aici intra in scena Dr. Jonas Salk si cursa sa de a dezvolta un vaccin valabil comercial pentru polio. Salk si colegii lui au luat un amestec de ingrediente de la un om de stiinta nebun, inclusiv maduva spinarii tocata de la un pacient decedat de 9 ani, apa, sange, muste, fecale, si materie din celulele umane. Acest amestec a fost injectat in creierul maimutelor, cele mai multe dintre care au murit pe loc sau au devenit paralizate.
Neintimidat, Salk a continuat creand in cele din urma versiunea comerciala de vaccin polio, dezvoltat in mare parte din “fecalele a trei copii sanatosi, din Cleveland.”
In mod ironic acest tata infam al vaccinului polio doar recent a fost expus pentru rolul sau in experimentele ilegale pe bolnavii psihicihttp://www.naturalnews.com/031564_Jonas_Salk_medical_experiments.html.
Chiar daca formulele de astazi nu contin fecale, acestea deriva totusi din gazde vii, inclusiv vaci, maimute, porci, embrioni de pui, si din celulele diploide umane.
Materie de celula este extrasa din aceste gazde, combinate cu produse chimice toxice cum ar fi Thimerosol (mercur), formaldehida, hidroxid de aluminiu si o varietate de alte substante, inainte de a fi injectate in trupurile noastrehttp://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf… si http://www.vaclib.org/pdf/vaxcont2.pdf.  Efectele secundare sunt autism, diabet, astm bronsic, MS, SIDS, si multe altele.

Vaccinurile si poluarea corpului

Materia virala din celule prezinta un risc semnificativ pentru sanatate determinat de multitudinea de virusuri animale periculoase, ARN, ADN-ul, si alte materiale straine care nu mai pot fi scoase din preparatul final.
Premiatul jurnalist Janine Roberts, autor al cartii „Frica de Invizibil” si o serie de alte lucrari in curs de dezvoltare despre adevarul din spatele fabricarii vaccinurilor, a descoperit ca “acestea nu sunt filtrate de tot, dar rezervoarele suspendate de incubatie, in care producatorii de virusi le produc din substraturi ai embrionilor de pasari, rinichi de maimuta, sau infamele clonate celule umane diploide sunt scanate doar pentru cateva substante cunoscute contaminante – in timp ce necunoscutele raman exact asa- necunoscute “.
Chiar mai rau, guvernul american a asigurat o protectie juridica pentru industria vaccinurilor si a produselor acestora.
“Interactiunea virusurilor nu poate fi controlata – prin insasi natura lor acestea sunt organisme mutante. Exista o preocupare intemeiata precum ca aceste virusuri animale sunt capabile sa traverseze liniila dintre specii si sa se adapteze la mediul noii gazde..”
Dr. Leonard Hayflick, virolog atat la Universitatea Stanford cat si la Universitatea din California, a ridicat o preocupare in legatura cu cultura comuna primara utilizata pentru efectuarea vaccinurilor din animale si din embrionii de pasari, ce a creat o situatie in care este “evident faptul ca aceste celule contin multe nedorite virusuri, dintre care unele s-au dovedit a fi letale pentru om. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15452
De exemplu, virusul SV40, care provine de la maimute si-a croit drum in populatia umana prin vaccinarea poliomielitei si a fost strans legat de aparitia cancerului limfom non Hodgkin si a tumorilor cerebrale http://www.informedchoice.info/polio.html ;http://www.tetrahedron.org/articles/vaccine_awareness/through_the_needle.html.
Organizatia Mondiala a Sanatatii este constienta de faptul ca vaccinurile MMR sunt afectate de virusul leucozei aviare, care a fost legat de aparitia leucemiei http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/98/transcpt/3476t1.pdf (pag. 19) si Rotatrix este unul dintre vaccinurile cele mai recent expuse ca fiind contaminate cu materii din ADN-ul animalelor, in cazul acesta fiind vorba de porci http://vaccineawakening.blogspot.com/2010/04/vaccine-contamination-pig-virus-dna.html

Vaccinurile si duplicitatea autoritatilor

Ca raspuns la intrebarile cu privire la siguranta vaccinarilor, un oficial american a raspuns ca, “aspectele legate de siguranta ar trebui sa fie luate in considerare in functie de natura materialului folosit. Sa speram ca vor alege materiale care vor ceda mai greu sau care vor prezenta mai putin risc, dar probabil ca acesta nu va fi intotdeauna cazul. http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/98/transcpt/3476t1.pdf
Cu toate acestea, guvernul american ramane ferm in asigurarea publicului american ca vaccinurile sunt obligatorii pentru sanatatea copiilorhttp://www.vaccines.gov/
Cu toate acestea, riscul a fost suficient de mare astfel incat Congresul American sa puna in aplicare o lege in 1986, care prevede compensatii monetare pentru sutele de oameni care cer prejudicii legate de problemele de sanatate de pe urma vaccinurilor sau chiar in cazurile de deces.
Adevarul despre vaccinuri este ca de cele mai multe ori – banii vorbesc. Industria vaccinurilor a avut un profit de peste 29 miliarde de dolari in 2009 si este programata pentru a face 54 miliarde pana in 2016 http://centerforvaccineethicsandpolicy.wordpress.com/2010/01/17/global-vaccines-revenues-projected-to-more-than-double-by-2016/
O anumita suma din acest profit este folosita pentru a mitui consilieri medicali pentru a sprijini campaniile pro-vaccinarehttp://www.naturalnews.com/029441_vaccine_manufacturers_advisors.html
Ceea ce incearca sa ascunda toate marile corporatii farmaceutice si o fac foarte bine este ca  de fapt cheia pentru depasirea bolilor nu este vaccinarea sau medicamentatia, ci coloana vertebrala a unei stari bune de sanatate – nutritie, igiena, si apa curata.
Malnutritia este de cea mai mare importanta, deoarece impiedica rezistenta naturala a organismului si actioneaza “sinergic” cu agenti patogeni in a creste incidenta si severitatea bolilor clinice.
Gandeste-te mult si bine inainte de a opta pentru urmatoarea runda de vaccinari, rezultatul ar putea fi mai mult decat va doriti de fapt.
Surse:
http://www.naturalnews.com/033834_vaccines_ingredients.html
Sharpston M.J., Health and the Human Environment, in (Ghosh P.K. editor) Health, Food and Nutrition in Third World Development, International Development Resource Book No. 6, Greenword Press, Westport, Conn., U.S.A., 1984, pp. 85 and 80.http://www.whale.to/vaccine/obomsawin3.html
Comentarii personale:
Poate ca multi se intreaba de ce mereu articole din presa americana si pareri ale ziaristilor si expertilor de acolo?. Cred si eu ca multi altii ca inca ora fixa se da de acolo , in special in ceea ce este ditructiv pentru sanatate. Daca este ceva ce se poate vinde foarte bine gen: fast food, medicamente , vaccinuri, droguri, arme si multe altele – dar care in acelasi timp distruge vieti , sigur americanii dau startul. Iar sa nu credeti ca noi ca si alte tari micute si neimportante nu suntem destinatarii „fericiti” a acestor produse!
Ma gandesc oarecum cu teama la momentul in care voi fi nevoit sa iau o decizie in privinta vaccinarii copilului meu , stiu ca pana cand nu esti pus intr-o astfel de postura este destul de usor sa-ti dai cu parerea . De aceea simpatizez cu aceia dintre voi care sunteti parinti si sunteti prinsi intre sentimentul ca ceva sigur e gresit cu aceste vaccinuri dar ca in acelasi timp va este frica sa nu faceti o gresala nevaccinandu-va copii asa cum spune medicina stiintifica si mai toti doctorii alopati. Sfatul meu este …cititi cat mai mult si documentaiva cat puteti. Astfel veti putea lua o decizie in ce priveste vaccinurile cu mintea sufletul si stomacul J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu