duminică, 21 septembrie 2014

Manipularea medicinii


MĂCELUL MENTAL, EMOȚIONAL ȘI FIZIC

David Icke

Controlul unei populații constă în suprimarea capacității sale de a gândi independent și de a vedea ce se petrece în jur. Aceasta se realizează prin manipularea minții și a emoțiilor, cu medicamente, vaccinuri și aditivi alimentari. Este important să știm că cei care controlează companiile farmaceutice sunt aceiași care controlează giganții alimentari, precum și „agențiile pentru sănătate”, mass-media, guvernele, băncile, corporațiile.


Milioane de oameni mor anual în urma unor boli precum cancerul și SIDA, care s-ar putea vindeca dacă li s-ar permite să aleagă între toate tratamentele disponibile și nu ar fi trimiși la medicamente și bisturiu. Am fost în anumite săli de tratament și am văzut oameni vindecați în 15 minute, de afecțiuni pentru care doctorii recomandaseră proceduri chirurgicale scumpe sau nu dăduseră nicio speranță. Printre aceștia, era și o femeie, atât de bolnavă de cancer pulmonar, încât avea nevoie de însoțitor pentru a ajunge acasă. După numai o ședință de tratament alternativ, și-a putut conduce singură mașina. Pe măsură ce starea ei de sănătate se îmbunătățea, medicii care o trataseră inițial o priveau din ce în ce mai uimiți, fără să înțeleagă cum era posibil ca analizele să arate că nu mai avea cancer. Acest tip de tratament nu a fost un miracol, pentru că nu există miracole, ci numai legi firești și forțe ale creației aflate la dispoziția noastră. Cunoașterea este cea care stăpânește aceste forțe și ea a fost suprimată, iar oamenii, în ignoranța lor, fac ce le spun „experții”.

Manipularea medicinii

Iluminații au structurat pregătirea medicală astfel, încât să se ajungă la versiunea lor de „adevăr”. Examenele la facultățile de medicină sunt trecute numai pe baza acestui „adevăr” oficial, iar medicii își păstrează locul de muncă numai dacă se conformează acestuia de-a lungul carierei lor. Același lucru se petrece și cu oamenii de știință și oficialii guvernamentali.

Entitatea umană este mai mult decât corpul fizic. Acesta este cel mai grosier nivel al nostru, costumul nostru spațial genetic, prin care conștiința noastră eternă, gândirea și sentimentele experimentează acest spectru de frecvențe numit „lumea fizică”. Creierul este computerul, centrala care conectează mintea nemuritoare la trupul muritor. Nu gândim din creier, ci prin creier. Oamenii cu leziuni cerebrale nu au mintea deteriorată, ci un computer deteriorat, care nu mai poate transmite mesajele minții către nivelul fizic al experienței. Mintea este un câmp energetic care funcționează princreier, nu este creierul însuși.
Emoțiile noastre sunt un alt câmp energetic, iar aceste niveluri diferite ale ființei sunt conectate printr-o serie de vortexuri de energie, cunoscute ca chakre, „roți de lumină” în sanscrită. Astfel, orice stres din câmpul energetic emoțional care se manifestă ca vibrație dezechilibrată, se transmite la nivelurile inferioare prin chakre.
Ce se petrece mai întâi în urma unui stres emoțional? Nu mai gândim corect. Aceasta este vibrația emoțională dezechilibrată, care întrerupe claritatea și echilibrul câmpului energetic mental. Stresul prelungit și accentuat duce la dezechilibrarea pronunțată a vibrației, care începe să afecteze corpul fizic. Acest dezechilibru emoțional interacționează cu celulele corpului, producând schimbări chimice, adică ceea ce noi numim „boală”. Abia în acest punct încep să acționeze medicii, anume când dezechilibrul chimic afectează fizicul. Aceștia fie prescriu un medicament pentru a face reversibile schimbările chimice, fie trimit persoana la chirurgie, pentru a îndepărta rezultatul schimbărilor chimice. Iată în ce constă medicina „avansată”! Medicii tratează simptomul și nu cauza, deoarece ei nu înțeleg ce este cu adevărat entitatea umană. Ei văd și tratează numai corpul fizic. Iată în ce constă pregătirea medicală, de la care Iluminații insistă să nu se devieze.

Adevărații vindecători tratează dezechilibrele energetice, adică cele care produc efectul fizic, prin canalizarea energiei din univers spre pacienții lor. Există multe forme de vindecări vibraționale și energetice. Acele de acupunctură echilibrează fluxul energetic din corp, în timp ce terapia cu cristale și homeopatia utilizează vibrația cristalelor și a plantelor pentru echilibrarea câmpului energetic al pacientului. Desigur că există șarlatani și în domeniul metodelor alternative, dar ei sunt foarte puțini în comparație cu cei din cartelurile de medicamente și autoritățile medicale.

Odată cu îndepărtarea cauzei, dispar și consecințele fizice, având loc o „vindecare miraculoasă”. Eu însumi am trecut prin câteva asemenea „miracole”. Corpul fizic are o hartă energetică cunoscută vindecătorilor drept „corp eteric”. Când acesta este deteriorat sau dezechilibrat, se manifestă boala fizică. Corpul eteric este ca o reflexie în apă a corpului fizic. Orice schimbare eterică de stare sau formă se reflectă în apă sau în corpul fizic. Deci, un corp eteric armonios și echilibrat aduce cu sine starea de sănătate a corpului fizic.

În timpul redactării acestei cărți, m-am lovit la un deget de la picior. După zece zile, rana se înrăutățise; îmi era greu să merg. Un vindecător a canalizat „cu mâinile” energia necesară reparării leziunii de la nivel eteric. După doar o jumătate de oră mă simțeam deja mai bine, iar după două zile totul revenise la normal. Am întâlnit vindecători din Orientul Îndepărtat care au lucrat pentru câteva personaje faimoase și care mi-au confirmat că acestea sunt metodele de vindecare folosite de Iluminați. Ei nu vor să știm despre asemenea tratamente. De aceea le ridiculizează și le numesc „șarlatanie”, în timp ce ei le folosesc în secret în propriul beneficiu. Adevărata șarlatanie se petrece zilnic în spitalele alopate și în sălile de operație, iar răul cuprinde miliarde de oameni care suferă și mor, când ar putea fi foarte bine vindecați, dacă aceste metode ar fi aplicate pe scară largă. Nu vreau să-i condamn pe medici, ci numai sistemul care îi încătușează. De ce credeți că unii Iluminați importanți ca David Rockefeller și Henry Kissinger pot să arate de 40 de ani, când de fapt ei au peste 70? Folosind medicamentele pe care ni le oferă imperiul lor farmaceutic? Să fim serioși! Acești oameni știu foarte bine că medicamentele lor sunt cauza suferinței și morții a miliarde de oameni. Medicina lor nu are rolul de a ne vindeca. Scopul ei este de a încețoșa și suprima procesele noastre de gândire și de a ne transforma în servitori ai autorității, așa cum o vacă sau o oaie este sedată pentru a fi stăpânită mai ușor și a nu fugi în drum spre abator. Cei mai mulți profesioniști din medicină nu au nici cea mai mică idee despre aceste lucruri. Ei doar trebuie să folosească metodele dictate de sus, dacă vor să profeseze.

Când Ghislaine Lanctot (M.D.), o minunată și capabilă doctoriță canadiană, a început să demaște cartelul medicamentelor și agenții săi din medicină, a fost aruncată în stradă. Excelenta sa carte The Medical Mafia (Mafia medicală) apărută în1995, dă multe detalii. Ea arată și de ce „alternativele” interzise și ridiculizate sunt mai eficiente decât tratamentele pe care a fost învățată să le administreze. Chimicalele și medicamentele suprimă funcțiile cerebrale, claritatea gândirii și capacitatea de a ne conecta la nivelurile superioare ale ființei sau la cel „de-al șaselea simț”, cel al conștiinței și intuiției psihice. Acesta este adevăratul motiv din spatele tuturor medicamentelor, vaccinurilor și aditivilor alimentari pe care îi consumăm zilnic.

Aspartamul suprimă intelectul

Vă dau acum câteva exemple din acest război împotriva umanității, dar lista este pur și simplu nesfârșită. Una dintre arme este aspartamul, o creație a Iluminaților care suprimă intelectul. Acesta este utilizat în mii de alimente și aproape în fiecare băutură răcoritoare. Și cine sunt cei mai mari consumatori de răcoritoare? Copiii. Iluminații vor să ia copiii de mici și să-i transforme în „clone”, care nu gândesc și nu pun întrebări. Aspartamul este un îndulcitor artificial, comercializat ca alternativă la efectele negative ce rezultă din consumul zahărului rafinat. Este cunoscut sub mărci comerciale ca NutraSweet, Equal și Spoonful.



Aspartamul, care este de 200 ori mai dulce decât zahărul, a fost introdus în 1981 și a făcut obiectul a 75% din plângerile raportate sistemului de monitorizare Food and Drug Administration (FDA). Aceste plângeri au inclus dureri de cap, amețeli, pierderea memoriei, dificultăți de atenție, de vorbire și de vedere. Astfel de simptome sunt acum cunoscute ca „boala aspartamului”, așa cum efectele conservantului glutamat de sodiu sunt numite „sindromul glutamatului”. John Olney, medic la Universitatea de Medicină din St. Louis, crede că există o legătură între aspartam și tumorile cerebrale. Într-un articol publicat în „Revista de neuropatologie și neurologie experimentală”, el spune că studiile efectuate au arătat niveluri ridicate de tumori cerebrale la șoarecii hrăniți cu aspartam. Dr. Olney mai spune ca aspartamul are potențial cancerigen și creșterea acută a tumorilor maligne cerebrale coincide cu creșterea consumului de aspartam. Chiar și Marina și Aviația Militară au publicat o serie de articole, avertizând că un pilot care bea răcoritoare dietetice este mai pasibil de amețeli sau activitate epileptică indusă de semnale luminoase și că poate manifesta pierderi bruște de memorie, amețeli pe durata zborului și pierdere gradată a vederii”.

Aspartamul induce dependență. De aici, dificultatea oamenilor de a stopa consumul de răcoritoare cu aspartam. Simptomele sclerozei multiple, oboselii cronice, artritei reumatoide și ale altor tulburări de comportament au dispărut la mulți pacienți după ce nu au mai consumat aspartam. După digestie, 10% din această otravă legiferată se transformă în metanol, o toxină care afectează sistemul nervos și mai ales nervul optic, cunoscută și ca alcool metilic. Aspartamul a fost principalul ingredient pentru băutura „Moonshine” din timpul Prohibiției, notorie pentru producerea orbirii. Metanolul intra repede în sânge, unde se transforma în neurotoxinele cancerigene formaldehidă și acid formic, otrava din înțepătura de albină.

FDA, ca și echivalentul ei din alte țări, reprezintă un paravan al Iluminaților pentru blocarea produselor benefice oamenilor și promovarea alimentelor cu aditivi. Așa s-au petrecut lucrurile și cu aspartamul. Mai întâi, FDA a aprobat utilizarea lui, după care a trebuit să retragă acel permis în fața studiilor care arătau că producea crize și tumori cerebrale la animale. Dar FDA i-a redat aprobarea în 1981, în ciuda opoziției unanime a unui „Consiliu public de anchetă”, care a examinat datele și a recomandat o amânare.

Dr. Ralph Walton, profesor de psihiatrie la North Eastern Ohio University College of Medicine, a analizat toate studiile despre aspartam și a găsit 166 de substanțe care atentează la sănătatea umană. Toate cele 74 de studii finanțate de industria aspartamului au dat undă verde, în timp ce 92% dintre cele independente au găsit probleme grave de sănătate. Căror studii le vei da crezare? Motivul aprobării acestei otrăvi împotriva tuturor dovezilor este corupția la scară mare. Un comisar FDA, un comisar adjunct, alți 6 agenți și 2 procurori numiți să acuze NutraSweet pentru teste frauduloase, au plecat din Agenție pentru a lucra la... NutraSweet, nume comercial pentru aspartam. Coca-Cola știe de pericolele generate de consumul de aspartam. Și mai știe că Diet Coke nu este deloc „dietetică”. Consumatorii ei se îngrașă ca de la toate produsele cu aspartam, deoarece mărește pofta de carbohidrați, prin stoparea producerii de serotonină.

Trăim într-o mare înșelare a încrederii. Apropo, corporația Monsanto din St. Louis, Missouri, este proprietarul NutraSweet și a altui produs cu aspartam, Equal. Aceasta este o firmă a Iluminaților și promotor al hranei modificate genetic, o altă parte a asaltului asupra minții și corpului uman. Ei folosesc aceleași metode de obținere a aprobărilor pentru hrana modificată genetic, ca și pentru aspartam. Membrii „Grupului de lucru pentru biosiguranță” fac recomandări pentru utilizarea alimentelor modificate genetic. Toți membrii acestui grup sunt foști funcționari ai Casei Albe și ai unor agenții guvernamentale ca FDA sau Camera de Comerț.

Povestea Prozac


Produs de firma de medicamente Eli Lilly a lui George Bush, Prozac este aceeași poveste a corupției, pusă în scenă de Iluminați pentru a impune un antidepresiv populației. În 1982, David Dunner de la Universitatea Washington a acceptat peste 1,4 milioane de dolari de la firma Lilly pentru cercetare și seminarii. O astfel de „cercetare” s-a finalizat cu testarea clinică a medicamentului Prozac pe mai mult de 100 de persoane. În același timp, el era și membru al Comitetului consultativ pentru medicamente psiho-farmacologice al FDA. Dunner a fost întrebat dacă nu se află în vreun conflict de interese cu FDA. A replicat că în momentul acela nu avea nicio „obligație”. FDA i-a acceptat declarația. Totuși, Dunner ținuse deja 5 seminarii sponsorizate de producătorul de Prozac, Eli Lilly. Seminariile aveau ca temă „tulburările depresive”, adică tocmai ținta pieței pentru Prozac. După consemnarea publică, testul cu Prozac a arătat că era puțin mai eficient decât un placebo, iar un statistician FDA a sugerat companiei Lilly să evalueze rezultatele testelor diferit, pentru a indica un rezultat mai favorabil. Ceea ce au și făcut.
O analiză a siguranței făcută de FDA a stabilit că firma Lilly nu a raportat episoadele psihotice din timpul testării cu Prozac, dar asta nu a constituit o problemă. Până în 1987, cu două luni înainte de aprobarea Prozacului de către FDA, 27 oameni au murit în testele clinice. 15 s-au sinucis – 6 prin supradoză, 4 prin împușcare și 2 prin înecare. Prozac a avut o legătură directă cu toți aceștia.
În 1991, directorul executiv FDA, Paul Leber, spunea că a remarcat „marele număr de rapoarte de tot felul despre Prozac” (peste 15.000). Dar Leber a făcut presiuni asupra personalului responsabil cu sistemul de raportare a reacțiilor adverse pentru desconsiderarea acestor rapoarte, ca având „valoare limitată”. Până în 1992 numărul lor ajunsese la 28.600, cu alți 1.700 morți. Totuși, comisarul FDA, David Kessler, a spus că, „deși FDA primește multe rapoarte despre reacțiile adverse, acestea reprezintă totuși numai o mică parte din gravele reacții adverse ale acestui medicament, cu care s-au confruntat furnizorii. Și asta deoarece doar 1% din situațiile grave sunt raportate la FDA, conform studiului”.
În acea bază de date au fost înregistrate 2.860.000 de raportări de reacții adverse la Prozac numai 1992. Cam câte sunt până acum? Numărul este aproape de neimaginat. În plus, se introduce o formă de Prozac pentru copii. Am înțeles că Thomas Hamilton, ucigașul copiilor din Dunblane, Scoția, lua Prozac, iar Eric Harris, unul din adolescenții implicați în împușcăturile de la Liceul Columbine, lua Luvox, inclus în aceeași clasificare ca și Prozac. Principalul ingredient activ din Prozac a fost găsit în sângele lui Henry Paul, șoferul mașinii din „accidentul” prințesei Diana.

Ritalin - medicamentul care alterează starea mentală a copiilor

Prozac e doar unul din lunga listă de medicamente care au același efect. Ritalin este un alt medicament care alterează starea mentală, destinat copiilor, și care-i poate duce la acte de violență. Un raport DEA din 1995 avertiza că Ritalin „are multe efecte farmacologice comune cu... cocaina”. De fapt, guvernul american clasifică Ritalinul în aceeași categorie cu cocaina și heroina.
Dennis H. Clarke, președintele Comitetului consultativ executiv al comisiei cetățenilor pentru drepturile internaționale ale omului, spunea că „utilizarea Ritalinului la copii nu are alt efect decât să-i încetinească, să-i reducă la tăcere și să le îngreuneze evoluția în viața”. El spune că administrarea de medicamente este o modalitate ușoara pentru părinți și profesori. Clarke subliniază constatările în „Manualul diagnostic și statistic al tulburărilor mentale”, publicată de Asociația Americană de Psihiatrie. Aceasta sesizează pericolele Ritalinului pentru copii și faptul că toate informațiile critice despre Ritalin au fost scoase din ediția mai recentă, fapt care confirmă că industria este implicată într-o mușamalizare.
Replica industriei este că eliminarea se datorează unei simple erori. Clarke sugerează că toți copiii care iau Ritalin în școala primară trec pe Prozac și alte medicamente odată cu înaintarea în vârstă. „Efectele Ritalinului pot continua mult după încetarea administrării”, avertizează Clarke. Dr. Ann Blake Tracy, Director al Coaliției Internaționale pentru Medicamente, îi împărtășește părerea. Ea arată că adulții care folosesc aceste medicamente sunt mult mai înclinați să comită delicte asociate cu violența. Dr. Tracy provine din Utah, patria bisericii mormone, unde se raportează că, statistic, Ritalinul și Prozacul sunt folosite de trei ori mai mult față de restul țării. Ea spune că rata criminalității și a sinuciderilor în Utah a crescut într-o proporție corespunzătoare.
Dennis H. Clarke afirmă că numărul mare de incidente cu copii violenți și creșterea sinuciderilor în rândul lor se poate datora unui număr crescând de copii cărora li se administrează medicamente pentru controlul comportamentului. Clarke a dat exemplul unui tânăr implicat în asasinatele din Jonesboro, Arkansas: „Cunoaștem că tânărul de 13 ani din Jonesboro se afla sub tratament. Se pare că acesta a fost abuzat sexual de mic și că acum devenise, la rândul lui, o persoană care abuza sexual pe altele. Era etichetat ca având un comportament hiperactiv – sau tulburarea numitădeficit de atenție’. Este clar că acest copil se afla sub influența unor substanțe chimice”.
Clarke spune că arunci când se petrec evenimente violente, există „echipe de urgență” farmaceutice care merg la fața locului pentru a face „curățenie” și „liniște”. Echipe de psihiatri sunt trimise pe teren și se asigură că dosarele medicale sunt menținute sigilate, doctorii sunt convinși să păstreze tăcerea, iar victimele sunt mituite, pentru a nu merge mai departe în instanță. „Totul se mușamalizează. Vorbim de mize de miliarde de dolari” spune el.

David Bresnahan, redactor pentru World Net Daily relatează că o învățătoare din Utah i-a spus că 11 din cei 29 de copii ai săi din clasa întâi iau zilnic medicamentul Ritalin la școală. Dennis Clarke prevede că viitorul va cunoaște copii chiar și mai violenți, dacă nu se admite în mod deschis legătura dintre Ritalin și actele de violență. Clarke mai susține că publicul general, oficiali din sănătate și părinții nu recunosc proporțiile pandemice care cuprind țara. Chiar și CIBA Pharmaceutical Company spune în prospectul unui produs: „Atenție: nu sunt încă disponibile date suficiente despre siguranța și eficacitatea utilizării îndelungate a Ritalinului la copii”. Incredibil! Vând Ritalin ca pe dulciuri unor copii și recunosc că nu au idee despre efectele pe termen lung! Avertismentul este făcut doar pentru a evita procesele juridice de mai târziu.
Herbert S. Okun, membru al Consiliului internațional pentru controlul medicamentelor pentru Națiunile Unite, afirma la o conferință de presă că acest consiliu este îngrijorat că metilfenidatul (Ritalin) este prescris pe scară largă. El spunea că zilnic se iau 330 de milioane doze de Ritalin numai în Statele Unite, în comparație cu cele 65 milioane în restul lumii. Copiii noștri sunt drogați sistematic, iar părinții și profesorii stau și privesc acest proces, uneori încurajându-l chiar. Principala țintă sunt copiii cu mintea activă, care reacționează diferit la normele impuse.

Sursa: David Icke - Copiii matricei, Editura Daksha, 2008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu