luni, 10 octombrie 2011

Un site cu si despre laptopuri!


Cum sa iti dezasamblezi laptopul – Modelul HP Pavilion DV5 !

Te intereseaza sa vezi cum iti poti dezasambla laptopul ?

Vrei sa iti  cureti laptopul dar crezi ca este prea complicata dezasamblarea ?

Vrei sa ai un ghid in dezasamblarea laptopului tau din seria HP Pavilion DV5, DV6, sau  DV7 dar nu numai ?

Raspunsul se afla mai jos. Vizionare placuta !

Noile tehnologii Intel – i3, i5, i7. Tu stii ce au nou ?

procesor intel i3 i5 i7Mai mereu tot sunt intrebat de oamenii cu care intru in contact zi de zi, care e treaba cu noile modele de procesoare Intel i3, i5, i7. Fie ca vorbim despre Intel i3, Intel i5 sau puternicul procesor Intel i7, toate au in comun cateva lucruri care cred ca ar fi bine de stiut.

Nu am sa  intru in detalii prea tehnice, asa ca  daca iti era teama ca nu ai sa  intelegi despre ce vorbesc, ar trebui sa nu iti mai fie. Asa ca, iti recomand sa citesti...

Vezi informatii detaliate despre bateria laptopului tau !

Fie ca vorbim despre capacitatea de incarcare a bateriei laptopului, rata de consumare a acumulatorului, sau capacitatea de stocare a energiecu totii avem nevoie de ceva care sa ni le indice,in cazul de fata sa ne indice capacitatea de stocare, de folosire, de rezistenta ce o are bateria laptopului personal.
Ceea ce iti voi spune mai departe este important si pentru tine !

Acum cativa ani in urma atunci cand laptopurile isi faceau din ce in ce mai mult loc in viata noastra, nimeni nu se prea gandea ca aceste calculatoare portabile vor avea o asa importanta in viata noastra de zi cu zi. In ziua de astazi diferiti utilizatori se bazeaza pe laptopul lor in viata de zi cu zi. Unii utilizatori au nevoie sa lucreze pe laptop, in timp ce se afla in miscare, fie ca sunt in masina, in tren sau la o cafea ei au nevoie ca laptopul lor sa functioneze oriunde. Pentru astfel de utilizatori mobili, bateria laptopului are un aspect foarte important, deoarece fara aceasta ei nu ar mai putea lucra in timp ce se afla in miscare.
3 commentarii - Tu ce parere ai?

Vrei un laptop SH ? Ar fi bine sa citesti …

Tin minte ca cel putin o data am vrut si eu sa imi cumpar un laptop second hand. Si mai stiu ca cel putin unul din cunoscutii mei daca nu chiar aproape toti au vrut sau si-au cumparat un laptop second hand.

La aceasta decizie, a-ti cumpara sau nu un lucru la mana a doua sunt multe pareri si toate impartite intre cei care prefera aceasta alternativa a laptopurilor second hand si cei care prefera lucrurile noi.

Principalele avantaje ale unui laptop second hand sunt:

  • pret mult mai mic pentru achizitionarea unui laptop (in unele cazuri poti gasi laptopuri noi noute la 3/4 sau 2/4 din pretul aceluiasi produs nou).
  • raportul performanta/calitate/pret este mult mai bun, favorizata fiind performanta si calitate oferite la un pret mai mic.
Acestea sunt principalele avantajele pentru care ai lua un laptop second hand, pentru ca este necesar un buget mai mic pentru achizitionarea unui laptop performant.
4 commentarii - Tu ce parere ai?

Reparatia driverelor USB si a Registrilor – La un click distanta


Memorie USB

In ziua de azi transferul datelor in sau din laptop sau calculator cu ajutorul memoriilor USB a devenit o necesitate. Spun necesitate deoare cu ajutorul unui stick USB este mult mai usor sa transporti fotografii, muzica, documente oriunde mergi, si nu mai este nevoie sa ai grija sa nu se sparga CD-ul sa nu se zgarie sau alte probleme de genu asta. In zilele noastre sa ai un Stick de memorie a devenit o necesitate.

Deci dupa cum spuneam si memoriile USB pe care le folosim zi de zi chiar si memoria pe care o porti tu acum la chei, si ea poate intampina dificultati in accesarea datelor stocate pe ea. Asa ca trebuie sa fii pregatit si sa stii ce ai de facut atunci cand situatia o cere.

Astazi am sa iti recomand un program care te poate ajuta in multe situatii ...
2 commentarii - Tu ce parere ai?

Resetare Bios Toshiba Satellite M300 – procedura de recuperare BIOS !

Citind acest articol vei afla cum poti sa recuperezi BIOS-ul laptopului tau in cazul in care in urma unuiupdate de BIOS, laptopul tau porneste dar nu mai afiseaza nimic, scoate tot felul de sunete, de obicei 1 beep lung si 2 scurte, care indica o eroare video, cel putin asa este la Phoenix BIOS, ce am eu pe laptop.

Cu ceva timp in urma am decis sa fac un update de BIOS laptopului meu, un Toshiba Satellite M300, si am facut aceasta operatie din Windows, dar ca prin minune dupa ce a terminat de facut update-ul de bios laptopul s-a restartat si apoi nu a mai vrut sa afiseze nimic ba mai mult scotea si ceva sunete, care le-am descoperit ca inseaman o eroare la placa video. Biosul avea o eroare de video si nu putea sa initializeze.
7 commentarii - Tu ce parere ai?

Netbook Toshiba NB550D-109-minilaptopul ideal !

Toshiba NB550D-109 review laptop minilaptop notebook performant !Netbook-ul Toshiba NB550D-109 este minilaptopul pe care eu il consider a fi cea mai buna alegere in momentul de fata, cand vine vorba de alegerea unui netbook usor, rezistent, performant, cu o baterie durabila, si care sa poata face fata tuturor cerintelor si solicitarilor pe care le poate primi un minilaptop in activitatea de zi cu zi, mai ales ca acest model are HDMI şi suport FullHD 1080 p, pe care la alte minilaptopuri nu prea le gasim.

Sunt convins ca esti interesat de un minilaptop nou pentru ca te-ai saturat de laptopul tau mare si greoi, decolorat, pe care probabil ca nu prea il mai tine bateria si trebuie sa stai cu incarcatorul dupa tine si oriunde mergi si ai nevoie de el prima ta grija este: ...am oare priza ca sa il pot folosi...?

Poate ai nevoie doar de un netbook micut, frumos si usor, care sa fie cu tine atunci cand esti plecat de acasa, pentru ca nu poti sa iti duci calculatorul in poseta sau in rucsac, nu-i asa ?
1 commentariu - Tu ce parere ai?

In ce imi transport laptopul ?

Rucsac laptop Targus geanta laptop notebookAm ajuns la aceasta intrebare "In ce imi transport laptopul ?" o data cu lansarea acestui site, si mai apoi cand a trebuit sa iau laptopul la munca. Dupa cum stii si tu laptopurile sunt destul de fragile cand vine vorba de socuri, de temperaturi, de mediul inconjurator. Mai ales atunci cand trebuie sa plecam cu el la drum si afara ploua sau ninge. Laptopul trebuie sa fie bine protejat !

Asa ca am inceput sa caut o geanta in care sa imi transport laptopul si care sa se potriveasca totodata nevoilor mele zilnice !

Incarcatorul laptopului – ce ar trebui sa stii…

Incarcatorul laptopului, numit si adaptor AC/DC, deoarece transforma  curentul alternativ de la priza, in curent continuu de voltaj mai mic, necesar fuctionarii laptopului.

Adaptorul AC / DC sau incarcatorul asigura alimentarea laptopului cu  energie si totodata incarca si bateria laptopului. Este foarte importanta folosirea incarcatorului corect pentru laptop. In caz contrar risti defectarea iremediabila de multe ori a laptopului(se risca arderea placii de baza).

Daca esti nevoit sa iti  schimbi incarcatorul laptopului, ar trebui sa fii atent la cateva aspecte :
15 commentarii - Tu ce parere ai?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu