marți, 22 februarie 2011

CEL MAI TARE MAGAZIN ONLINE DIN ROMANIA!





ACCESATI-L!!! VETI FI FOARTE MULTUMITITI!


AVETI MEREU CATE UN GADGET IN PARTEA DE SUS A BLOGULUI MEU! DE ACOLO PUTETI INTRA DIRECT IN SITE!




Viziunea eMAG 
Online va fi mereu simplu.
Misiunea eMAG 
eMAG isi adapteaza mereu modelul afacerii si sistemul de comunicare, pentru a deveni locul in care fiecare gaseste simplu ceea ce isi doreste.
Valori eMAG 
Orientarea catre client
Eficacitate
Inovatie
Integritate
Respect
Dinamism
Scurt istoric eMAG 
Decembrie 2001 - Se lanseaza magazinul online de sisteme de calcul, si birotica, cu o gama redusa de produse.Dezvoltare permanenta a dus la marirea gamei de produse ofertata, dublata de acumularea de competente de consultanta si implementare solutii complexe. Triplarea afacerii an dupa an a atras marirea accelarata a echipei si schimbarea sediului de patru ori in cinci ani.
In prezent 

eMAG este liderul pietei de comert electronic si detine cote de piata care ating si 20% din vanzarile nationale pe anumite categorii si branduri de prima marime. Echipa eMAG are aproximativ o suta cincizeci de angajati, organizati in mai multe departamente: vanzari retail, vanzari corporate, logistica, programare, marketing, service, servicii clienti, administrativ.
Departamentul Logistica asigura intreg lantul de aprovizionare - gestiune stocuri - livrari, astfel incat comenzile sa fie onorate in maxim 24 ore. Showroom-ul se afla in zona Crangasi, la adresa Grant Shopping Center - Soseaua Virtutii, Nr. 148, sector 6, Bucuresti.


"eMag este unul dintre cei mai importanti parteneri ai Dell in Romania in ofertarea on-line catre segmentul de piata al firmelor mici si mijlocii si al utilizatorilor individuali. Valoarea adaugata de eMag este atat in modul de prezentare al ofertei - inclusiv in acceptarea platilor on-line, care este un lucru foarte important pentru multi dintre clientii nostri - si in acoperirea din punct de vedere livrari a intregului teritoriu al Romaniei, cat si in oferirea unor nivele ridicate de service prin pachetele <>. Sintem siguri ca nivelul de satisfactie al clientilor Dell si eMag se va mentine la cote inalte."

Dragos Mateescu,
Country Manager, Dell Distribution (EMEA)

"eMAG is one of our preferred partners in Romania and shows experience and competence in selling Toshiba products in the last years. Toshiba will be happy to continue this successful relationship. Best regards."

Andreas Schaefer
Regional Manager Distributor Sales
TOSHIBA Europe GmbH 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu